لینکدین چیه؟ یکی از شبکه های اجتماعی موجود که به عنوان پلتفرمی برای کاریابی شناخته می شود. امکانات لینکدین به ما کمک می کند رزومه با کیفیتی بسازیم و از این رزومه برای معرفی و پرزنت خودمان استفاده کنیم.
چرا پروفایل لینکدین اهمیت دارد؟
لینکدین تفاوت های زیادی با اینستاگرام دارد. مهم ترین تفاوت این است که ما با مهارت ها، توانمندی های شغلی و تحصیلی شناخته می شویم. مثلا افرادی که قصد مهاجرت دارند می توانند لینک لینکدین خود را به رزومه ضمیمه کنند. در فرصت های تحصیلی اساتید تمایل بیشتری دارند که با لینکدین شخص آشنا شود تا صرفا یک فایل Pdf.

چطوری پروفایل لینکدین حرفه ای بسازیم؟
۱- نام و نام خانوادگی
نام و نام خانوادگی خود را هم به فارسی و هم به انگلیسی وارد کنید. اگر تلفظ اسم شما سخت است می توانید از قابلیت صوتی لینکدین استفاده کنید تا افراد با تلفظ صحیح نام شما آشنا شوند.
۲- عکس مناسب برای پروفایل
عکس از نیم رخ یا در طبیعت یا با ماسک نگذارید. عکس پروفایل، عکس سازمانی شماست، عکسی از روبرو در فضای رسمی داشته باشید.
3- توضیح خلاصه (About)
در این بخش، خودتان، کارهایی که مشغول آن هستید و فعالیت هایی که انجام دادید به طور واقعی و نه چیزی اضافه تر می نویسید. برای تکمیل اطلاعات لینکدین خودتان می توانید ار رزومه Pdf خود استفاده کنید اگر رزومه حرفه ای خودتان را آماده نکرده اید می توانید به بلاگ ده نکته ی مهم برای نوشتن رزومه حرفه ای مراجعه کنید و علاوه بر پروفایل حرفه ای، نسخه آفلاینی از رزومه به همراه داشته باشد.
4- کاور لینکدین (Cover)
کاور لینکدین همان عکس افقی و دراز پشت عکس پروفایل است که خیلی ها آن را خالی می گذارند. لازم است عکسی مناسب با شغل یا نوع نگاه خودتان قرر دهید.
۵- تحصیلات (Education)
ابتدا تحصیلات آکادمیک خود را وارد کنید. دانش آموز هستید یا دانشجو؟ تاریخ ورود به هر مقطع را وارد کنید. حتی اگر تحصیلات شما با شغلی که هم اکنون به آن مشغولید تفاوت دارد، حتما آن وارد کنید. تحصیلات آکادمیک تاثیر مثبتی روی رزومه شما دارد.
6- اطلاعات تماس (Contact Info)
حداقل یک راه تماسی برای ارتباط با خودتان وارد کنید مثلا ایمیل تان را.
7- مدرک یا مهارت (Certificate)
اگر در موسسه معتبری آموزش دیدید، حتما مدارک معتبر آن را بارگذاری کنید و حتی می توانید لینک استعلام مدرک را قرار دهید.
8- آدرس پروفایل(URL)
وقتی در لینکدین ثبت نام می کنید، لینکدین برای شما آدرسی ایجاد می کند که شما می توانید این آدرس را شخصی سازی کنید تا راحت تر پیدایتان کنند.
9- محتوا (Content)
چه مطالبی در لینکدین منتشر کنیم؟دبعضی ها بلاگری می کنند یعنی موضوعات مربوط به شغل و تجربیاتی که بدست آورده اند را منتشر می کنند یا چیز جدید و تازه ای آموزش می دهند. برخی دیگر نمونه کار و پورتفولیوی خود را منتشر می کنند.
۱۰- لحن محتوا
صمیمی حرف بزنیم یا رسمی؟ لینکدین پروفایل شخصی شماست، اگر با لحن صمیمی حرف بزنید افراد شما را واقعی تر می بینند.

Follow در لینکدین یعنی چه؟
ارتباط یک طرفه ست، یعنی شما کسی را پیگیری می کنید. افرادی که با حوزه کاری شما مرتبط هستند را فالو کنید. لینکدین متوجه این اتفاق می شود و به دیده شدن شما کمک می کند.
Connect یعنی چه؟
ارتباطی دو طرفه ست، شما کسی را دنبال می کنید و او هم شما را. اگرنیاز دارید با افرادی خاص در ارتباط باشید و سوال بپرسید هنگام درخواست Connect چند جمله بنویسید تا درخواست تان بالاتر بیاید و دیده شود.
کامنت بگذارید.
برای دیده شدن در لینکدین فقط لایک نکنید، کامنت بگذارید تا روابط گسترده تری با افراد حوزه خود پیدا کنید.
چه ساعتی محتوا منتشر کنیم؟
افراد معمولا در ساعت کاری خود لینکدین را چک می کنند. ساعت های آغازی کار مثل ۹ تا ۱۱ صبح ، آخر شب هم پس از خستگی کار سری به لینکدین می زنند.
در آخر؛
روزی مثل همه پلتفرم های دیگر لینکدین هم شلوغ می شود، آن زمان دیگر فرصتی برای آزمون و خطا نیست. باید چند برابر بیشتر زحمت بکشید تا دیده شوید.در هر سطحی که هستید همین امروز برای خودتان یک پروفایل لینکدین بسازید.
این بلاگ به سفارش سایت میترا آرمان تهیه شده و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.