آموزش استاپموشن برای تولید محتوا - میترا آرمان - رشدفردی و رشدشغلی
دوره استاپموشن انیمیشن برای تولید محتوا-استودیو رشد فردی و رشد شغلی میتراآرمان

آموزش استاپموشن برای تولید محتوا

وضعیت فعلی
ثبت‌نام نشده
قیمت
990000

تاریخ استاپ موشن

آلبرت اسمیت و جیمز استوارت بلکتون، در سال ۱۸۹۸ سیرک هامپتی دامپتی را با این شیوه ساختند.۳۵ سال پس از آن امریکا تولید انیمیشن های استاپ موشن را شروع کرد و آغازگر این جریان شخصی به نام ویلیس اوبراین بود.

استاپ موشن چیست؟

استاپ موشن یکی از تکنیک های ساخت انیمیشن است، در این تکنیک، یک شی، یک مدل ثابت مثل عروسک، نقاشی و … می تواند شخصیت اصلی ما باشد. نکته جالب توجه در این تکنیک عکاسی فریم به فریم از آن شی خاص است، در صورتی که معمولا دوربین ثابت است. سپس عکس های گرفته شده را پشت سرهم، در اپلیکیشن یا نرم افزار مربوط به این تکنیک قرار می دهیم.

پیکسلیشن چیست؟

پیکسلیشن زیر مجموعه تکنیک استاپ موشن است و به شیوه ی عکاسی فریم به فریم تولید می شود اما در پیکسلیشن، شخصیت اصلی ما، انسان است و یادتان باشد که قرار است انسان در این تکنیک کاری عجیب و غریب انجام بدهد تا تعجب برانگیز باشد.

کلیمیشن چیست؟

برای ساخت استاپ موشن هیجان انگیز، می توان از ابزاری استفاده کرد که به راحتی قابل تغییر است. می توان از گل رس، خمیر بازی، خمیر چینی یا  هر نوع خمیری بهره برد، به این انیمیشن ها، انیمیشن خمیری یا کلیمیشن می گویند.

هفت گام برای ساخت استاپ موشن جذاب که باید بدانیم:

گام اول : داستان جذاب پیدا کنید.

کلید اصلی در فیلمنامه استاپ موشن، عنصر جادو و خیال انگیزی ست، یادتان نرود که اتفاقی غیرعادی و عجیب را تعریف کنید تا مخاطب شگفت زده شود.

گام دوم : با تجهیزات ساده شروع کنید.

برای ساخت استاپ موشن حتما باید دوربین مناسب و سه پایه محکم داشته باشید. در تهیه تجهیزات دقت کنید اما با وسایل گران شروع نکنید همان گوشی موبایل و سه پایه مخصوصش برای شروع کافی ست.

گام سوم : نورپردازی مناسب داشته باشید.

با هر ابزار نورپردازی که اطرافتان هست عکس های درست با نور صحیح بگیرید و یا در صورت امکان عکس ها را در نرم افزار فتوشاپ ویرایش کنید.

گام چهارم :  فریم به فریم عکس بگیرید.

در گرفتن عکس عجله نداشته باشید،مسیرعکاسی شما باید طوری باشد که در ذهن مخاطب، حرکت مداوم را یادآوری کند یعنی یک اتفاق دارد کم کم رخ می دهد یا اول چه شد و بعد از آن چه پیش آمد. داستان باید یر و ته داشته باشد. پریدن از مراحل کار و عکس های شتاب زده باعث گیج شدن مخاطب می شود.

گام پنجم : ریتم استاپ موشن را انتخاب کنید.

مدت زمانی که هر تصویر روی صفحه نمایش باقی می ماند را تعیین کنید. انتخاب کنید استاپ موشن شما ریتم کند یا تندی داشته باشد. هر فیلمنامه ریتم مخصوص به خودش را دارد، برای فیلم های کمدی معمولا این ریتم تند و برای فیلم های ملودرام ریتم کند در نظر گرفته می شود.

گام ششم : توی نرم افزار یا اپلیکیشن عکاسی کنید.

نرم افزار تخصصی استاپ موشن که روی لپتاپ نصب می شود Drogon Frame است و اپلیکیشن Stop motion pro که در گوشی های اندروید کاربرد دارد.

گام هفتم : کاراکتر و صحنه خوب بسازید.

با توجه به فیلمنامه و عنصر خیال انگیزی، صحنه و کاراکتر جذاب بسازید. 

با چه نرم افزاری استاپ موشن بسازیم؟

Dragon frame حرفه ای ترین نرم افزار ساخت استاپ موشن برای ویندوز است.  به کاربران امکان تهیه فیلم ها و انیمیشن های متحرک را می دهد. دراگون فریم، فریم هایی را که بصورت یکپارچه گرفته شده است را براساسویلیس اوبراین استفاده شده به صورت متوالی در قالب فیلم به ما نشان میدهد. برای استفاده از ، شما نیاز به یک دوربین برای گرفتن فریم ها دارید .

همراه با بسیاری از ویژگی های جالب و فضاهای کاری، دسترسی هم زمان به چند پروژه، ویرایشگر جدول زمانی را برای شما فراهم می کند که آپشن های بیشتری به فیلم خود اضافه کنید . علاوه بر این، ابزار طراحی به شما اجازه می دهد که راهنما های فرضی مختص به کار خودتان را برای راحت تر انیمت کردن استاپ موشنتان ایجاد کنید.    ​

درسنامه:

  • درس اول: نگاهی به گذشته ی انیمیشن
  • درس دوم: استوری بورد کلید اولیه تولید محتوای تصویری
  • درس سوم: سناریو نویسی به شیوه ی انیمیشن
  • درس چهارم: نقش اندازه نما در داستانگویی
  • درس پنج: دوازده قانون انیمیشن برای ساخت استاپموشن
  • درس ششم: استاپموشن چیست؟
  • درس هفتم: چطوری استاپموشن بسازیم؟
  • درس هشتم: آموزش اپلیکیشن ساخت استاپموشن
  • هدیه: نورپردازی در تولید محتوا
  • هدیه: صداگذاری در توید محتوا
Average Review Score:
★★★★★

You must log in and have started this دوره to submit a review.

سبد خرید